2022. november 26., szombat

Előszoba: minden a megvilágításon dől el

Előszoba: minden a megvilágításon dől el

Az előszoba bevezet a lakásba és kitárja a külvilágot. Közelebb hozza az utcát és a várost. Egy összekötő elem, a mindennapok alapja. Két szempont miatt elsődleges, hogy a helyiség milyen megvilágítást kap. Egyrészt, hogy dizájnban hogyan illeszkedik a lakás többi részéhez és hogyan dobja fel, a teret, a hangulatot. Másrészt, hogy ez a hangulatbefolyásoló tényező minek köszönhető? Vajon a villanykörte, az égő fényerejének? A lámpa minőségének és színének? A következőkben bevezetünk az előszobai lámpák színes és fokozhatatlan világága. Reméljük, egy-két tippet, ötletet Te is találsz majd magad és előszobád számára.

1., Előszobákban az egyik legismertebb lámpatípus a falikar. A klasszikustól a modernig, a hagyományos villanykörtétől a Led-es változatig a legkülönfélébb típusokból válogathatsz kedvedre, az előszobai bútorok stílusához igazodva. TIPP: A fényforrás kiválasztásakor mindig a falszínből, és ha van tapéta, annak stílusából indulj ki. A hagyományos villanykörték meleg tónusa kedvessé, meghitté teszi a helyiséget, a halogének azonban kiemelik a falak, a tapéta szépségét és különlegességét.

2., Mennyezeti lámpa. Előszobákban remek megoldásnak bizonyulnak, hiszen a mennyezetre szerelve a lámpatest gyakorlatilag az egész teret jól bevilágítja akár kerek, szögletes vagy domború buráról is legyen szó. TIPP: Körülbelül tíz évvel ezelőtt élték igazi virágkorukat a mennyezeti lámpák. Itt az ideje, hogy Te hozd őket vissza a divatba! Válogass bátran az egyszínű vagy mintás burák közül!

3., Függeszték. A függő lámpák azért megunhatatlanok, mert az ő kategóriájukban minden szezonban berobbannak valami újdonsággal. Mostanában például a villanykörtés változatok terjednek, de a felújított, kicsit modernizált, mégis klasszikus darabok is hódítanak.

4., Beépíthető lámpák, spot lámpák. Diszkrét harmónia. Ez a két szó jut eszünkbe elsőként a beépíthető lámpákról. Kellemeses hangulatvilágításként funkcionálnak, hiszen állítható a kapcsolóval a fényerejük. Ugyanakkor betöltik világító funkciójukat is. Tökéletes megvilágítást adnak a helyiségnek. Öröm az itt tartózkodás, örömteli érzés a lakásba lépni.

Te kigondoltad már, hogy milyen megvilágításra cseréled mostani előszobai villanyrendszeredet? Ha igen, válaszd ki a megfelelő darabot, majd szólj egy ügyes és megbízható villanyszerelő szakembernek!



Kerek beépíthető lámpák Kerek beépíthető lámpák Kerek beépíthető lámpák Textil ernyős fali lámpák Textil ernyős fali lámpák Textil ernyős fali lámpák Kerek beépíthető lámpák Kerek beépíthető lámpák Kerek beépíthető lámpák

Outdoor lighting

Outdoor lighting

Redo QUAD 90090 LED Kültéri spot mennyezeti lámpa 90090 Redo QUAD 90090 LED Kültéri spot mennyezeti lámpa 90090 Redo QUAD 90090 LED Kültéri spot mennyezeti lámpa 90090 Redo QUAD 90090 LED Kültéri spot mennyezeti lámpa 90090 Redo 9595 Eta LED Kültéri fali lámpa 9595 Redo 9595 Eta LED Kültéri fali lámpa 9595 Redo 9595 Eta LED Kültéri fali lámpa 9595 Redo 9595 Eta LED Kültéri fali lámpa 9595

KWd13146db89ff3dd478bccf0b95f541f2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szőnyegtisztítás Budapest havidíjas keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizált bérelhető weboldal készítés kontra saját weboldal Az elmúlt időszakban megnövekedett az igény a céges bemutatkozó web...